Gfx dual slot konfigurasjon

Gfx dual slot konfigurasjon h1>

Fa via App Store Les dette innlegget i var app!

Hvordan aktiverer jeg gfx-kortet ombord sammen med et diskret grafikkort?

Hovedkortet mitt er M3a78-cm, og det nye kortet jeg installerte er GT 520 fra NVIDIA. Jeg provde a lete rundt BIOS-innstillingene, men jeg var bare i stand til a bytte mellom a ha DisplayPort (intern gfx) pa eller av. Er dette i det hele tatt mulig med hovedkortet mitt? Kan jeg laste ned noen BIOS-oppdateringer for a gi meg muligheten til a aktivere begge, eller er det en mate a grave dypere inn pa datamaskinen min for a gjore dette arbeidet? Jeg vil kjore to skjermer, og jeg vet at jeg kan gjore dette med det nye kortet alene, men jeg vil kunne kjore 3 pa et tidspunkt i fremtiden.

Dual VGA-utgangsstotter: RGB & amp; DVI, DVI & amp; DP og RGB & amp; DP.

Pa grunn av chipsettbegrensning, kan en PCIe x 16-spor muligens ikke stotte et tilleggskort nar en DisplayPort-skjerm er koblet til. Still inn DisplayPort-konfigurasjonselementet i BIOS til [Enabled] for du bruker DisplayPort.

Prim r skjermadapter [GFX-GPP-PCI] Lar deg velge hvilken grafikkontroller som skal brukes som prim r oppstartsenhet. Konfigurasjonsalternativer: [GFX-GPP-PCI] [GPP-GFX-PCI] [PCI-GFX-GPP]

Prim r video kontroller [GFX0-GPP-IGFX-PCI] Konfigurasjonsalternativer: [GFX0-GPP-IGFX-PCI] [GPP-GFX0-IGFX-PCI] [PCI-GFX0-GPP-IGF] [IGFX-GFX0-GPP-PCI ]

PCI = PCI skjermkort.

GPP = PCIex1 skjermkort.

GFX0 = PCIex16 skjermkort.

(GFX er ikke definert!)

Samlet sett betyr det at flere videoadaptere stottes, men fungerer kanskje ikke avhengig av hvilken konfigurasjon du bruker. Spesielt ved a bruke DisplayPort, kan du forhindre at du ogsa bruker et PCIex16-kort (som GT 520 er), sa deaktiver DisplayPort hvis du ikke bruker det.

Kontroller at innstillingene for prim rskjerm * er satt til standardinnstillingene fordi de best stotter det du vil ha. Du kan imidlertid eksperimentere med forskjellige innstillinger for prim r skjermkontroller, spesielt [IGFX-GFX0-GPP-PCI] -alternativet (du ma omdefinere prim rsystemet i operativsystemet).