Jeg motte kj resten min pa chatroulette.

Jeg motte kj resten min pa chatroulette.

Online dating kommer i mange former. Men hvem visste et nettsted sa sodt som Chatroulette kunne gi et ekte forhold? Sarah Dill, senior i New Yorks Fashion Institute of Technology, deler sin sote historie om hvordan hennes na kj reste gikk fra Internett-fremmed til mannen av drommene hennes. Som sagt til Dara Adeeyo.

\ nDet startet 19. februar 2012 da jeg hang ut i min venns sovesal. Det var sent og hennes andre venn poppet apne sin laptop og foreslo vi gar pa Chatroulette bare for moro skyld. Jeg hadde aldri v rt pa nettstedet, men trodde alltid at det var et sted hvor de fleste bare hadde til hensikt a blinke sine varer. (Chatroulette er et sted hvor du kan samhandle med tilfeldige fremmede over hele verden via webkamera.)

Vi begynte og krysset stier med noen hyggelige, interessante mennesker: En super full dame med britisk aksent, og sa, sa, sa mange rare menn danser (hva skjer med det ?!). Flere plutselige klikk senere kom vi til en fyr med en gitar som heter Ben. Hoyt av galskapen vi nettopp hadde utholdt fra tidligere Chatrouletter, forlangte vi at han spilte oss en sang, men hans mikrofon fungerte ikke. Men da han strummet oss en melodi, hortes han akkurat som Darth Vader. Morsom! Tre timer senere snakket vi fremdeles og lo med ham. Pa slutten av var chat bestemte vi oss alle for a bli Facebook-venner. Etterpa gikk jeg til sengs og tenkte egentlig ikke for mye om ham. Jeg trodde det var morsomt at vi snakket med noen sa lenge.

To dager senere begynte Ben og jeg a samhandle med hverandre pa Facebook. Han kommenterte et bilde av meg som jeg tok mens jeg var i California, og besokte sosteren min. Jeg skjonte snart at han var fra California, n r hvor min soster bor. Mindre enn en uke senere startet vi Facebook-meldinger om musikk (jeg elsker indiemusikk, han er mer i punkrock), filmer, reiser og mye mer. Jeg folte at jeg snakket med en venn jeg hadde kjent i arevis.

Etter messaging for timer og timer, gjorde han det forste skrittet for a snakke uten nett. Pa slutten av samtalen ga han meg nummeret sitt og sa: «Hvis du vil, kan du skrive meg for a fullfore samtalen var.» Vare tekstingskonferanser ble til telefonsamtaler, og deretter til daglige Skype-okter. Selv om jeg visste at han var sa langt borte (hele veien over hele landet, for a v re eksakt), og at jeg ble kjent med ham via Internett, folte jeg en ekte sammenheng mellom oss som var mer enn et vennskap. Det var omtrent en maned siden vi forst mottes online og Ben sa at han matte mote meg personlig. Han bestilte da sin forste flytur til New York. (Jeg kunne ikke tro at han flyr over 3000 kilometer for a mote meg!)

Han kom til a besoke meg i midten av mars. Jeg rystet mens jeg ventet pa a hente ham fra flyplassen. Jeg var pa bagasje krav da jeg snudde meg til hoyre for a se fyren jeg visste gjennom en dataskjerm kom og lop over til meg for en klem. Vi omfavnet og beina og hjerte folte meg som om de skulle eksplodere. Det var ingen vanskelige oyeblikk mellom oss.

Siden det var hans bursdag, tok jeg ham ut til en indisk restaurant (som du kan si var var forste virkelige dato). Vi lo, delte en dessert og bundet over var kj rlighet til indisk mat. Jeg droppet ham av pa hotellet og kunne ikke fa ham ut av hodet mitt. Ben tilbrakte uken i New York, og jeg viste ham rundt til alle mine favorittsteder. Men to dager i turen ga han meg en av mine forste ekte «store jente» kyss pa byens fortau. Det var virkelig perfekt, men jeg var trist at han bare hadde fem dager a tilbringe med meg.

Vi gjorde alt jeg dromte om a gjore som et bypar: Tog turer i parken, holdt hendene for forste gang pa High Line, fikk Billy’s Bakery cupcakes (uten tvil den beste i byen) a spise under solen, og brukte timer snakker i restauranter.

To netter for flyet snakket vi i timevis og bestemte oss for at vi ville v re sammen. Men sa kom det uunngaelige sporsmalet: Hva skulle vi gjore med lang avstand mellom oss? Vi begge visste at det skulle bli vanskelig, men enige om at vi ikke bare kunne glemme folelsene vi folte for hverandre. Vi ble enige om a prove det og se hvordan det ville fungere. Det var vanskelig a si farvel den mars, men siden da, prover vi a reise til hverandre om hver to eller tre maneder.

Vi har na v rt i over et ar, og jeg kunne ikke v rt lykkeligere. Var forelsket. Jeg vet bare at hvis vi blir sammen, ma en av oss til slutt matte flytte. Likevel, Ben og jeg lever bevis pa at blant penisbildene og gutta danser, kan ekte kj rlighet faktisk bli funnet pa Chatroulette!