Maple Syrup Bakte Acorn Squash: Country Weekend Del 1,

Maple Syrup Bakte Acorn Squash: Country Weekend Del 1,

Hva gar pa i dag: Apple plukker pa n rliggende gard, skolefondsbyra, allsidig hostkjole.

Naptime Mal: Forbered Maple Syrup Bakte Acorn Squash og snack fra alle eplene vi plukket! Klesvask pa siden.

I kvelds meny: Kyllinglar, Acorn Squash, Spinatssalat.

Foreldre Leksjon av dagen: De kan alltid velge flere epler enn du kan b re.

I helgen gjorde jeg litt eksperimentere med filmen min. Sannheten i saken var at jeg var utrolig inspirert av hostv ret og kokte opp en storm hele helgen. Mens det gjorde det, skjedde det til meg at alt jeg gjorde var a bli filmet. Siden jeg vanligvis film en gang i uken for a holde ting som er nav rende med livet mitt, var jeg nolende med a utforske ideen om a filme sa mye i et fall. Mine webisoder er ment a kronne min naptime-matlaging fra uke til uke, og jeg vil ikke hoppe over store deler av hver sesong. Men jeg trodde egentlig ikke det var rettferdig a rane deg med disse oppskriftene. De er sa gode. Sa, jeg har kompromittert og bestemte meg for a presentere min weekendfilm i to deler. (Hei, NBC gjor det med alle sine sesongfinaler, sa hvorfor kan jeg ?!) I dag er Part 1, en film om min favoritt mate a bake ekorn squash pa. Neste uke blir del 2, en film om en helt annen rett.

Gitt det nydelige v ret tilbrakte vi mesteparten av tiden utendors. Vi dro apple plukking, utvalgte gresskar og gjorde flere turer til lekeplassen. Det var enda varm opp nok at jeg kunne b re shorts! Begge dagene tilbrakte jeg naptime pa kjokkenet, og denne squashen er en av de forste tingene jeg laget. Tidligere pa dagen stoppet jeg av min favorittmatbutikk sentrum og plukket opp noen av var forste lokale ekorneskall. Acorn er en av mine favoritt squashes, og jeg kunne ikke vente a steke den til gull og sot. Jeg elsker spesielt a steke den med lonnesirup siden det er et naturlig sukker som gir den en jevn, tressmak i det gronnsakens stivete kjott. Brunt sukker eller granulert sukker, jeg foler at det smaker altfor sott og gir det en tinny ettersmak.

Ristende ekorneskall tar vanligvis en time eller mer, sa jeg velger a gjore hele tingen under naptime. Sa la jeg det avkjole om ettermiddagen og reheated det rett for du spiste. Dette fungerte bedre med min tidsramme siden jeg ikke ville v re hjemme en hel time for middagen bare for a steke squashen. Solen skinnet, vi onsket a v re ute! Neste uke deler jeg del to, videoen av min forbereder et nytt sett med godbiter i lopet av denne naptime. Ja, det tok litt av flere oppgaver, men resultatene var helt verdt det. Inntil da, glad fall!

Maple Syrup Bakte Acorn Squash.

Ingredienser.

2 stor ekorneskall.

4 T. god kvalitet, helt naturlig Maple Syrup (ikke bruk kunstig sirup!)

4 T. usaltet smor, smeltet.

1 t. Kosher salt.

Bruksanvisning.

Dagens kjokkenverktoy: En 7 & # 215; 11 Pyrex bakervarer (kjop den her hos min Amazon-butikk!) Som jeg bruker for omtrent alt. Enkel a rengjore, enkel a bruke og veldig billig.

1. Forvarm ovnen til 375 F.

2. Smelt smoret i mikrobolgeovnen og la det avkjoles litt. Legg lonnesirupen til smorblandingen og ror den godt sammen. Sette til side.

3. Klipp begge squash i halvparten og fjern froene og stryke inn i midten av squashen. Del smorblandingen jevnt fordelt mellom hver squashhalvdel og gnid innsiden av squashhulen og hele kuttsiden. Stryk en klype saltet over hver kuttside av squash og i hulrommet.

4. Steg i en oppvaskmaskin i 1 time, eller til squash er lett gjennomboret med en gaffel. Kjol og server. Dette kan lett lagres i kjoleskapet, innpakket tett og oppvarmes senere.

Naptime Notes.

Naptime Oppskrift Servering ideer.

For a gjore dette mer avanserte, plasser noen timers tommer i hulet i hver squash eller en frisk kryddersmak. For et middagsfest kan du kaste ut den stekte squashen og puree den med tilsatt salt og smaker, og server det som en sidefarge.

Naptime Stoppeklokke.

Klargjoring av squash tar 8 minutter, pluss stekingstid.

Naptime Anmeldelser.

Datteren min var skeptisk som squash i denne formen siden hun er vant til den renede versjonen, men hun gamely tok noen biter.

Flere Naptime Oppskrifter.

Flott ide & # 8211; Jeg elsker a vite mer matlaging kommer snart pa min favoritt stasjon

Faktisk er det Liz!

&kopiere; 2009-2018 The Naptime Chef & reg;

Dette arbeidet kan ikke gjengis uten tillatelse av forfatteren Kelsey Banfield.

Naptime Chef & reg; er et registrert varemerke for Kelsey Banfield.