Qt: QProsess i en loop.

Qt: QProsess i en loop.

Fra mitt siste innlegg lager jeg et program hvordan du bruker QProcess i vart program. Na prover jeg a skrive en metode hvordan Qt: QProcess i en loop-metode. Dette problemet vises nar jeg prover a bruke QProcess i en loop. Jeg har en liste over kommandolinjeprogram (kjorer fra bash eller konsole) og jeg vil kjore den hele listen kommandoen fra Qt.

Vi kan lose Qt: QProcess i loop problem med bruk void QProcess :: ferdig (int exitCode, QProcess :: ExitStatus exitStatus) [signal]. Dette signalet sendes ut nar prosessen er ferdig. exitCode er utgangskoden til prosessen, og exitStatus er utgangsstatusen. Etter at prosessen er ferdig. Du kan lese den komplette beskrivelsen fra denne funksjonen ved Qt-dokumentasjon. Dette er min skjermdump av enkeltprogram Qt: QProcess i en loop:

QProsess i en loop.

Dette er beskrivelse fra Qt: QProcess i et loopprogram over. Fra venstre listeboks har jeg noe av utvidelsen av filen (* .so, * .a, etc). Fra dette programmet bruker jeg finne kommando (linux finne kommando) pa stedet & # 8220; / usr & # 8221; med parameter:

finn / usr-navn extension_from_list_1_to_end -print.

Utgaende tekst fra dette programmet vil vises i textEdit (widget pa riktig sted). Dette er min tomrom QProcess :: ferdig funksjon for a lose Qt: QProcess i et loop problem:

Denne Qt: QProcess i et sloyfeprogram vil behandle hver utvidelse pa venstre plass til alle utvidelser behandles. Du kan fa informasjonsprosesser som kjorer fra valgt element i listwidget (venstre widgetposisjon). Dette er en utgang fra Qt: QProcess i et loopprogram nar vi trykker pa QProcess Loop-knappen:

Kjorer Qt QProcess i en loop.

Du kan laste ned hele Qt: QProcess i en kildekode her.

2 kommentarer.

Jeg kan ikke laste ned kildekoden for dette fordi det apner noen fly-annonse-nettsider mens jeg klikker pa & # 8220; Du kan laste ned all denne koden pa dette stedet. & # 8221; sa svar pa hvordan kan jeg laste ned det samme.

Hei Prashant, jeg har oppdatert lenken. Vennligst sjekk det.